Criminal în serie, arestat în SUA. „Era în misiune de a ucide”

Un bărbat de 43 de ani a fost arestat sâmbătă de poliţia din Stockton, Statele Unite, în legătură cu şase crime care au zguduit anul trecut acest oraş din centrul Californiei, notează AFP.

Wesley Brownlee a fost plasat în arest sâmbătă dimineaţă după ce plecase „să vâneze” o altă posibilă victimă, a afirmat şeful poliţiei locale, Stanley McFadden, într-o conferinţă de presă.

„El era în misiunea de a ucide”, a afirmat poliţistul, adăugând că Brownlee avea asupra lui o armă când a fost reţinut. „Suntem siguri că am reuşit să împiedicăm o altă crimă”, a continuat McFadden.

Cinci bărbaţi au fost ucişi într-un cartier Stockton între 8 iulie şi 27 septembrie în circumstanţe parţial similare. Un alt bărbat a fost ucis în aprilie 2021 în Oakland, la 80 de mile vest de Stockton.

Victimelor aveau vârsta între 21 şi 54 de ani.

O femeie a supravieţuit unui atac armat despre care se crede că ar fi fost comis de Brownlee.

Anchetatorii încearcă în continuare să stabilească un posibil motiv.

Oraşul californian Stockton, unde locuiesc 350.000 de persoane, este situat la aproximativ 60 de kilometri sud de capitala statului, Sacramento.

Brownlee urmează să apară marţi în faţa instanţei pentru a fi inculpat, a declarat procurorul local Tori Verber Salazar, adăugând că biroul ei examinează probele pentru a stabili ce acuzaţii vor fi aduse împotriva lui.

„Această crimă a fost rezolvată pentru că suntem locuitori ai oraşului Stockton. Pentru că nu ne place ca la noi să domnească acest gen de teroare”, a spus magistratul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...