Cristi Marinescu a murit. Este jurnalistul sportiv care i-a spus «Briliantul» lui Mutu

Cristi Marinescu, unul dintre cei mai cunoscuți ziariști sportivi din Pitești, a murit la vârsta de 67 de ani.

Cristi Marinescu a fost cel i-a spus „Briliantul”, lui Adrian Mutu, pentru prima dată.

Am fost primul care am scris de Mutu, de Dani Coman, de Dică. Lui Mutu eu i-am zis prima dată «Briliantul», după care a preluat-o Neţoiu, că Mutu e briliantul lui”, declara Cristi Marinescu, pentru Gazeta Sporturilor, în 2015. Cristi Marinescu a practicat handbalul profesionist în tinerețe.

FC Argeș a transmis un mesaj de omagiu, pe pagina oficială a clubului.

„Clubul FC Argeș regretă dispariția gazetarului sportiv argeșean Cristi Marinescu. Acesta se confrunta cu probleme grave de sănătate, fiind diagnosticat cu diabet. În urmă cu 7 ani, medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior după ce a făcut o cangrenă. A fost internat la Spitalul din Mioveni, ulterior fiind transferat la SJU Pitești, unde s-a infectat cu Covid-19.

Cristi Marinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști sportivi ai Argeșului. A lucrat mai bine de două decenii la mai multe publicații din Argeș, dar și la Gazeta Sporturilor. Îl vom păstra mereu în gândurile noastre!. Dumnezeu să-l odihnească în pace!. Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, au fost gândurile transmise de FC Argeș, pe site-ul oficial.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...