Cristi Marinescu a murit. Este jurnalistul sportiv care i-a spus «Briliantul» lui Mutu

Cristi Marinescu, unul dintre cei mai cunoscuți ziariști sportivi din Pitești, a murit la vârsta de 67 de ani.

Cristi Marinescu a fost cel i-a spus „Briliantul”, lui Adrian Mutu, pentru prima dată.

Am fost primul care am scris de Mutu, de Dani Coman, de Dică. Lui Mutu eu i-am zis prima dată «Briliantul», după care a preluat-o Neţoiu, că Mutu e briliantul lui”, declara Cristi Marinescu, pentru Gazeta Sporturilor, în 2015. Cristi Marinescu a practicat handbalul profesionist în tinerețe.

FC Argeș a transmis un mesaj de omagiu, pe pagina oficială a clubului.

„Clubul FC Argeș regretă dispariția gazetarului sportiv argeșean Cristi Marinescu. Acesta se confrunta cu probleme grave de sănătate, fiind diagnosticat cu diabet. În urmă cu 7 ani, medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior după ce a făcut o cangrenă. A fost internat la Spitalul din Mioveni, ulterior fiind transferat la SJU Pitești, unde s-a infectat cu Covid-19.

Cristi Marinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști sportivi ai Argeșului. A lucrat mai bine de două decenii la mai multe publicații din Argeș, dar și la Gazeta Sporturilor. Îl vom păstra mereu în gândurile noastre!. Dumnezeu să-l odihnească în pace!. Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, au fost gândurile transmise de FC Argeș, pe site-ul oficial.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole