Cristian Diaconescu: „Se încearcă dezmembrarea PMP și pentru că eu mă opun trebuie să fiu dat la o parte”

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a declarat că nu a discutat cu George Simion despre fuziunea cu AUR, așa cum a apărut în spațiul public. Pe de altă parte există cinci președinți de organizație PMP care au bătut deja palma cu AUR.

Și pentru că președintele Cristian Diaconescu se opune se încearcă răsturnarea sa, după cum a declarat el pe B1 TV. „Sunt câțiva parlamentari destul de mulți care vor să se delimiteze de tot ceea ce s-a spus, de o serie de lideri din AUR și consideră că din punct de vedere al conservatorismului, ar dori să se apropie de PMP. L-am rugat pe domnul Simion să se adreseze direct partidului”.

Cristian Diaconescu a respins astfel orice negociere individuală cu George Simion: „Este o formă de dezinformare atât de joasă, încât nu am nimic de comentat. Eu eram în ședință cu colegii în Consiliul Național care nu era statutar. Eu eram în sediul partidului. Simion a avut o discuție cu mine și cu alte partide privind crearea unui pol conservator în opoziție. Din punctul meu de vedere rămâne exact ce am spus până acum. Nu a discutat nimeni despre fuziune. Ceea ce încearcă ei sâmbătă este de a mă elimina pentru că m-am opuz fuziunii cu orice partid din România.

Sunt cinci organizații din PMP care deja au bătut palma cu AUR. Se încearcă dezmembrarea PMP și pentru că eu mă opun trebuie să fiu dat la o parte”, a spus Cristian Diaconescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...