Cristian Diaconescu, se opune ferm fuziunii cu PNL: ”În mandatul meu PMP nu dispare”

Cristian Diaconescu, președintele PMP, dă asigurări că partidul nu va dispărea atâta timp cât se află el la conducere, în contextul discuțiilor despre fuziunea PMP cu PNL. Acesta a precizat că PMP ar putea intra chiar la guvernare dacă va primi o ofertă.

Sunt elemente de context care privesc nu doar PMP. Sunt așezări și reașezări. Vreau să spun foarte clar, în mandatul meu PMP nu dispare. Din acest punct de vedere, în acest moment nu se pune în discuție fuziunea. Avem 2.200 de aleși locali și 50 de primari. Este o responsabilitate extraordinară, a declarat liderul PMP.

Acesta a adăugat că dialogul cu partidul de guvernământ se va referi în special la aspecte care țin de cooperarea la nivelul autorităților locale. Vorbim de PNRR, de PNDL, atunci când ai 2.200 de aleși vorbim și de capacitatea acestora de a-și îndeplini mandatul.

Nu există niciun proiect propus, ci o declarație de intenție. Nu știu ce are fiecare în cap, dar aflăm repede. Nu se poate discuta fuziunea”, a declarat Cristian Diaconescu la Digi 24.

Pe 13 noiembrie, PMP anunța negocieri pentru un ”proiect politic comun” cu PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...