Cristian Popescu Piedone acuză PNL-ul de finanțarea unei campanii de cerșetorie în București

Publicat: 16 apr. 2024, 11:55, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Cristian Popescu Piedone acuză PNL-ul de finanțarea unei campanii de cerșetorie în București

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 al Municipiului București și candidat la funcția de Primar General al Capitalei, a lansat acuzații grave împotriva Partidului Național Liberal (PNL). Prin intermediul unei postări pe Facebook, Piedone a declarat că PNL-ul este principalul donator al unei campanii de cerșetorie inițiate de adversarul său politic, Nicușor Dan.

Într-o scrisoare adresată familiei Brătianu, Piedone își exprimă dezamăgirea față de ceea ce el consideră a fi o strategie mârșavă a PNL-ului de a-și menține influența în București. El susține că actuala conducere a PNL-ului a recurs la tacticile de manipulare și simulare pentru a-și impune candidatul, acuzându-i pe liberali că au folosit un candidat fals pentru a susține candidatura lui Nicușor Dan.

Potrivit lui Piedone, acest candidat fals a fost „scos la plimbare” prin București, îmbrăcat în haine roșii și tricou liberal, pentru a crea iluzia că ar fi un susținător autentic al partidului. El a subliniat că acest demers este menit să manipuleze și să păcălească alegătorii, oferindu-i lui Nicușor Dan șanse reale la cârma Bucureștiului pentru încă patru ani.

În încheierea postării sale, Cristian Popescu Piedone a asigurat că oamenii buni din București nu se vor lăsa păcăliți și umiliți de către actuala conducere a PNL-ului și că împreună cu aceștia va avea grijă de interesul Capitalei și al poporului său.

Reprezentanții PNL-ului nu au făcut încă nicio declarație referitoare la acuzațiile lui Piedone.