Cristian Popescu Piedone: Capitala are nevoie de o viziune unitară!

Publicat: 27 mai 2024, 12:28, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Cristian Popescu Piedone: Capitala are nevoie de o viziune unitară!

Cristian Popescu Piedone, candidatul la primăria Sectorului 5, atrage atenția asupra lipsei de armonizare urbanistică din București și propune o viziune unitară pentru dezvoltarea capitalei.

„Capitala are nevoie de o viziune unitară!” este mesajul clar transmis de Cristian Popescu Piedone, care subliniază faptul că, în ultimii ani, Bucureștiul a suferit din cauza lipsei unei strategii coerente în dezvoltarea urbanistică. „Vedem acest lucru când privim clădirile nou construite, mobilierul urban folosit și lista poate continua”, afirmă Piedone, sugerând că orașul este un amalgam de stiluri și idei disparate care nu se integrează armonios.

Pentru a remedia această situație, Piedone a inclus în „Contractul meu cu Bucureștenii” o propunere esențială: implementarea unei viziuni unitare pentru toate cele șase sectoare ale capitalei. Acest plan ar presupune o coordonare strânsă între sectoare pentru a asigura o dezvoltare coerentă și estetică a orașului.

„Din acest motiv, în Contractul meu cu Bucureștenii, am venit cu propunerea de a pune în aplicare o singură viziune pentru toate cele 6 sectoare!” continuă Piedone, subliniind importanța unei abordări integrate în gestionarea urbanistică a Bucureștiului.

Cristian Popescu Piedone își încheie apelul printr-o invitație la vot, subliniind angajamentul său de a transforma Bucureștiul într-un oraș mai armonios și bine planificat. „Alege un primar care face! Votează Cristian Popescu Piedone! Poziția 6 pe buletinul de vot!”, îndeamnă el, accentuând că votul pentru el este un vot pentru o capitală bine organizată și estetic plăcută.