Cristian Popescu Piedone dezvăluie „Contractul cu cetățenii Bucureștiului” în drumul său către Primăria Municipiului București

Publicat: 01 mai 2024, 14:02, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Cristian Popescu Piedone dezvăluie

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL pentru funcția de primar al Capitalei, a lansat astăzi „Contractul său cu cetățenii Bucureștiului”, un program ambițios și bine conturat care vizează transformarea Capitalei într-un loc mai prosper și mai prietenos pentru locuitorii săi.

Programul cuprinde 12 puncte cheie, reflectând viziunea amplă a lui Cristian Popescu Piedone pentru viitorul Bucureștiului. Aceste puncte acoperă o gamă variată de domenii, de la atragerea de fonduri europene și rezolvarea problemelor din trafic, până la transformarea orașului într-un loc inteligent și sustenabil.

Iată un sumar al celor 12 puncte din „Contractul său cu cetățenii Bucureștiului”:

1. Smart City: Implementarea tehnologiilor moderne pentru a transforma Bucureștiul într-un oraș inteligent, conectat și eficient din punct de vedere al resurselor.

2. Infrastructură: Modernizarea și extinderea infrastructurii pentru a răspunde nevoilor crescânde ale populației și ale economiei locale.

3. Termoficare: Îmbunătățirea sistemului de termoficare pentru a asigura că toți locuitorii Capitalei beneficiază de servicii de încălzire eficiente și accesibile.

4. Fonduri Europene: Maximizarea utilizării fondurilor europene pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii, serviciilor publice și a altor proiecte importante pentru București.

5. Urbanism: Promovarea unui urbanism sustenabil și bine planificat pentru a crea spații verzi, zone rezidențiale sigure și atrăgătoare, și facilita mobilitatea urbană.

6. Revitalizare: Reabilitarea zonelor urbane deteriorate și revitalizarea lor pentru a spori calitatea vieții și a stimula dezvoltarea economică locală.

7. Reducerea poluării: Implementarea măsurilor eficiente pentru reducerea poluării aerului și a impactului negativ al activităților umane asupra mediului înconjurător.

8. Educație: Investiții în educație pentru a asigura accesul la învățământ de calitate și pentru a pregăti tinerii bucureșteni pentru oportunitățile viitoare.

9. Sănătate: Îmbunătățirea sistemului de sănătate publică pentru a asigura accesul universal la servicii medicale de înaltă calitate.

10. Safe & ECO: Promovarea unui mediu urban sigur și ecologic, care să ofere siguranță și protecție pentru toți locuitorii săi.

11. Cultură: Susținerea și promovarea culturii locale și a evenimentelor culturale pentru a îmbogăți viața culturală a orașului.

12. Business: Crearea unui mediu propice pentru afaceri, inovație și antreprenoriat pentru a stimula creșterea economică și crearea de locuri de muncă.

Cristian Popescu Piedone și echipa sa sunt hotărâți să transforme aceste promisiuni în realitate și să aducă o schimbare semnificativă în viața cetățenilor Bucureștiului. Prin „Contractul său cu cetățenii Bucureștiului”, Cristian Popescu Piedone se angajează să fie un primar dedicat, eficient și responsabil, care să lucreze pentru binele comun al tuturor bucureștenilor.

Piedone PGMB PAGES 20-24 re DIGITAL