Cristian Popescu Piedone: Fă-te om, Nicușor! Că funcțiile… sunt trecătoare, ca viața!

Publicat: 06 mai 2024, 09:52, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Cristian Popescu Piedone: Fă-te om, Nicușor!  Că funcțiile… sunt trecătoare, ca viața!
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cristian Popescu Piedone dezvăluie că Nicușor Dan a utilizat o fotografie din anul 2014, preluată din Bihor, pentru a transmite un mesaj de Sărbătorile Pascale considerat de el drept „grăbit și fad” către locuitorii Capitalei.

În mesajul său, Piedone a transmis urări de Paște către Nicușor Dan, însă a inclus și o remarcă care a stârnit discuții pe rețelele de socializare. El a scris: „Hristos a Înviat, Nicușor! Liniștește-te, nu trebuie să spui ‘Adevărat a Înviat!’.”

În plus, o altă aspect al mesajului care a fost remarcat a fost fotografia atașată de Nicușor Dan, care a fost identificată ca fiind dintr-un articol de presă mai vechi, referitor la Paștele din 2014. Această observație a adus și mai multe întrebări și speculații cu privire la intențiile și ”sinceritatea” mesajului transmis de Nicușor Dan.

”Hristos a Înviat, nicușor!
Liniștește-te, nu trebuie să spui “Adevărat a Înviat!”.
Știu, știm, știi că nu ești dus la biserică, nu mănânci usturoi ca noi, mirenii, și te opui familiei tradiționale! E dreptul tău de ființă!Să fii sănătos!
Domnule, suntem în cea de-A Doua Sfântă Zi de Paște și nu îți scriu de drag!
Îți scriu pentru că ești ipocrit!
Ești ipocrit, pentru că fix în ziua celei mai mari sărbători creștine, ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine, dar cred în Bunul Dumnezeu, participă la Sfânta Slujbă de Înviere, iau Lumină Sfântă pentru acasă și rostesc bucuroși “Hristos a Înviat!” și “Adevărat a Înviat!”.
În bătaie de joc, le-ai adresat un mesaj grăbit și fad( ca să pară că îți pasă) lângă care ai atașat o fotografie care ilustrează un articol de cancan despre Paștele anului… 2014! (ziarul online Bihoreanul)!
Te-a dat de gol fotografia pe care scrie mare, “Bihoreanul”! Aceeași fotografie care ilustrează articolul de cancan despre credincioșii care, în 2014, de Paște, au participat și s-au rugat la Biserica Albastră din Oradea!
Păi… nu ești ipocrit?
Fă-te om, nicușor!
Că funcțiile… sunt trecătoare, ca viața!
Apropo:
De ce îți este teamă să rostești “Hristos a Înviat!” și “ Adevărat a Înviat!”?
Observ că în celebrul tău mesaj grăbit n-ai zis nici, n-ai zis nici!
De ce? Pentru niște amărâte de voturi promise de cei care îl urăsc pe Dumnezeu?
Chiar crezi că merită?”, a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Totodată, susținătorii lui Piedone îl apreciază pentru transparență și pentru că nu se conformează unui tipar convențional în politică.