Cristian Popescu Piedone: „HERĂSTRĂU, extremă urgență!”. Unde a dus lenea administrativă „a băiatului cu pălărie, din primărie”

Publicat: 08 apr. 2024, 06:31, de Viorela Pitulice, în ACTUALITATE , ? cititori
Cristian Popescu Piedone: „HERĂSTRĂU, extremă urgență!”. Unde a dus lenea administrativă „a băiatului cu pălărie, din primărie”
Piedone a spus tot! Motivul pentru care coaliția PSD-PNL a refuzat să îl mai susțină la alegeri. ”Dealurile Cotroceniului nu m-au dorit”

Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele mai mari șanse la Primăria Capitalei, atrage atenția asupra situației dezastruoase în care se află Herăstrău, cel mai mare parc al României.

„Lacul este trist și mizer, malurile îi sunt îmbâcsite și rupte”, din cauza „lenii administrative a băiatului cu pălărie, din primărie”, spune primarul de la sectorul 5.

Într-o postare pe Facebook, Piedone prezintă imaginea jalnică a unuia dintre cele mai cunoscute locuri din București, bătrânul parc Herăstrău, care în curând „își va redobândi strălucirea furată de oamenii aroganți, fuduli și leneși!”.

Iată mesajul postat de Piedone:

„HERĂSTRĂU, extremă urgență!

Cel mai mare parc al României plânge și suspină după îngrijitorii loiali de altădată!

Lenea administrativă a băiatului cu pălărie, din primărie, i-a înlocuit florile cu buruienile, iarba cu pârloaga, aleile… cu gropi și cu mizerie.

În foișoarele cu ritm de fanfară, odinioară, a putrezit lemnul, iar sub podelele rupte zac ACUM gunoaie!

Lacul este trist și mizer, malurile îi sunt îmbâcsite și rupte.

Din nefericire pentru București, pentru cetățeni și pentru țara toată, AȘA ESTE ACUM peisajul în bătrânul parc Herăstrău!

Este păcat!

Dar, ÎMPREUNĂ CU OAMENII BUNI, VOM MUNCI BINE ȘI VOM REZOLVA ȘI ACEASTĂ PROBLEMĂ A CAPITALEI!

În curând, Herăstrăul își va redobândi strălucirea furată de oamenii aroganți, fuduli și leneși!

Pe 9 iunie, oamenii buni care își iubesc Bucureștiul vor vota și pentru parcul Herăstrău!

Cu muncă și cu respect pentru cetățeni, imposibilul devine mereu posibil!”.