Cristian Popescu Piedone lansează un sondaj pe Facebook pentru alegerile din București

Publicat: 05 mart. 2024, 08:50, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Cristian Popescu Piedone lansează un sondaj pe Facebook pentru alegerile din București

Cristian Popescu Piedone, primarul din Sectorul 5, a stârnit atenția opiniei publice printr-o postare pe platforma de socializare Facebook, în care îndeamnă cetățenii să-și exprime preferințele în ceea ce privește candidații la Primăria Capitalei.

Într-un mesaj plin de ironie și critici la adresa partidelor PSD și PNL, Piedone subliniază absența unor propuneri concrete pentru bucureșteni și acuză faptul că preocuparea principală a acestora se rezumă la efectuarea de sondaje costisitoare. El propune un mod diferit de a obține feedback-ul cetățenilor, scriind patru nume pe Facebook și lăsându-i pe aceștia să voteze timp de două zile.

Mesajul postat pe rețeaua de socializare conține o serie de întrebări retorice privind relevanța unor sondaje precum „De ce ai cheltui bani și timp să afli dacă Burduja este mai popular în București decât Gabi Firea?” sau „Vrei să afli de ce votanții cumsecade fac poze pe stradă cu Piedone?”.

Cristian Popescu Piedone propune ca cetățenii să-și exprime alegerea într-un sondaj „de la firul ierbii, de la talpa țării”, susținând că acesta ar reflecta mai bine pulsul vieții reale.

În încheierea postării, Piedone roagă oamenii să răspundă la întrebarea: „Cine trebuie să reprezinte nevoile și interesele bucureștenilor la PRIMĂRIA CAPITALEI?”, oferind opțiunile Gabriela Firea, Sebastian Burduja, Nicușor Daniel Dan și Cristian Popescu Piedone.

Rezultatul SONDAJULUI la ora 23.50:

Bucureștenii pot vota aici!