Cristian Popescu, polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, nu va fi supus testului poligraf

Polițistul Constantin Popescu, cel care a lovit două fetițe pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei, nu va fi supus testului poligraf.

Avocatul familiei Raisa, fetița care a decedat în urma tragicului accident, a înaintat o cerere pentru ca agentul să fie supus testului poligraf. Se pare că nu s-a dat consințământul pentru această probă, motiv pentru care Constantin Popescu nu va fi supus testului poligraf.
”Urmare a cererii dvs. din data de 11.02.2022 și înregistrată la aceeași dată, vă comunicăm faptul că proba cu testul poligraf nu va fi administrată, nefiind obținut consințământul din cauză”, se arată în document.

Cuculis acuză că polițistul a fost învățat chiar de către anchetatori să nu își dea acordul pentru efectuarea testului poligraf.

”În mod oficial polițistul din cauza “Raisa” nu o să fie supus testului cu poligraful, asta după ce vreme de o săptămână, atât Parchetul cât și Poliția au refuzat să spună dacă Popescu și-a dat ori nu acordul asupra acestei probe. Având în vedere atitudinea lui cât și faptul ca l-au primit la darea acestui acord pe la ușa “VIP”, putem să suspicionăm rezonabil că a fost învățat chiar de catre anchetatori să nu își dea acordul”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole