Cristiano Ronaldo a fost victima unei escrocherii de 300.000 de euro

Publicat: 20 sept. 2021, 17:30, de Raluca I. Heroiu, în SPORT , ? cititori
Cristiano Ronaldo a fost victima unei escrocherii de 300.000 de euro

Atacantul portughez al echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a fost victima unei escrocherii.   

Jucătorul de 36 de ani a fost înşelat timp de mai bine de trei ani fără să-şi dea seama de către o angajată a unei agenţii de turism.

Maria Silva este femeia carea a încasat bani pe nedrept de la Cristiano Ronaldo. Jucătorul de fotbal îi încredinţase cardurile de credit şi codurile aferente, informează Jornal de Noticias, citat de RMC Sport.

Între februarie 2007 şi iulie 2010, agenta a rezervat peste 200 de călătorii pe care vedeta portugheză nu le-a făcut. Suma totală a înşelătoriei este de 288.000 de euro şi, potrivit cotidianului Jornal de Noticias, fostul jucător de la Real Madrid nu şi-a dat seama că îi lipsesc banii.

Angajata a fost condamnată la patru ani şi jumătate de închisoare cu suspendare în 2017 de un tribunal din Porto. Femeia în vârstă de 53 de ani a acceptat să returneze banii foştilor ei clienţi pentru a evita închisoarea.

Angajata a lucrat pentru compania Geostar şi avea un birou în incinta Gestifute, la Porto. Aceasta se ocupa de deplasările fotbaliştilor şi ale familiilor acestora. Misiunea femeii era de a oferi un tratament personalizat şi confidenţial clienților ei.