Cristiano Ronaldo, mai bun decât Lionel Messi! Cum se prezintă clasamentul Forbes al celor mai bine plătiți fotbaliști din lume

Revista Forbes a publicat clasamentul fotbaliştilor plătiţi cel mai bine, care îl are acum ca lider pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo. Acesta l-a subclasat pe argentinianul Lionel Messi, care se află acum pe locul secund.

Potrivit publicaţiei americane, noul jucător al echipei Manchester United va încasa 125 de milioane de dolari, dintre care 70 de milioane din salariu şi bonusuri, precum şi 55 de milioane din sponsorizări şi alte venituri.

Ronaldo este primul jucător din sporturile de echipă care a depăşit în carieră venituri brute de un miliard de dolari.

În afara salariului, veniturile portughezului sunt din parteneriate cu mărci ca Nike, Herbalife, Clear şi din propriul brand CR7, care include parfumuri, lenjerie intimă, ochelari, hoteluri, săli de sport şi altele.

Atât Ronaldo, cât şi Messi câştigă mai puţin decât sezonul trecut.

Podiumul este completat de brazilianul Neymar, tot de la PSG, cu 95 de milioane de dolari (75+20).

În total, cei zece jucători de fotbal cel mai bine plătiţi ar urma să aibă venituri înainte de impozitare de 585 milioane dolari în acest sezon, în creştere faţă de cele 570 milioane dolari din sezonul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...