Cristiano Ronaldo i-a scris La mulți ani iubitei sale, Georgina, pe Burj Khalifa din Dubai GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo a găsit o metodă inedită de a-și arăta iubirea față de Georgina Rodriguez, iubita sa și mama copiilor săi: i-a proiectat chipul și i-a scris La mulți ani pe Burj Khalifa, din Dubai, cea mai înaltă clădire din lume.

Zilele trecute a fost ziua Georginei Rodriguez, o tânără de 28 de ani din Spania, cu care Ronaldo are o relație de mai bine de cinci ani. Georgina este, de asemenea, mama a trei dintre cei patru copii ai mega-starului portughez. Aflați în vacanță în Dubai, împreună cu cei patru copii, pentru a sărbători ziua Georginei, Ronaldo a găsit o metodă inedită de a-i ura la mulți ani iubitei sale: I-a proiectat chipul pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, împreună cu mesajul: La mulți ani Gio!

Cât l-a costat pe Ronaldo să proiecteze chipul lui Gio pe Burj Khalifa

Ca să proiectezi un mesaj publicitar pe Burj Khalifa, tariful începe de la 60.000 de euro, dar poate crește în weekend. Având în vedere că fotbalistul de la Manchester United are o avere de aproximativ un miliard de euro, costul surprizei nu reprezintă o gaură prea mare în buzunarul său.

Burj Khalifa dispune de cel mai mare ecran din lume, pe timp de noapte, datorită celor aproape 30.000 de metri de cabluri, 1,1 milioane de pixeli și 118 tone de fascicule luminoase și accesorii.

Georgina Rodriguez face senzație în România

Săptămâna aceasta a apărut la Netflix serialul documentar Eu sunt Georgina, în care cap de afiș este Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo. În film, Georgina este filmată în casă, alături de copii, de Ronaldo, în timpul activităților și călătoriilor sale. Filmul prezintă foarte multe intimități din viața lui Ronaldo. Deși este de foarte puțin timp lansat în țara noastră, serialul Eu sunt Georgina, produs în 2022, ocupă, deja, locul doi în topul celor mai vizionate filme de la Netflix, în România.

Georgina Rodriguez l-a cunoscut pe Ronaldo la magazinul unde era vânzătoare

Tânăra Georgina a fost vânzătoare, în Spania. Mai întâi a lucrat la un magazin Massimo Dutti din Madrid, iar după aceea s-a angajat ca vânzătoare la Gucci. La Gucci l-a cunoscut pe Ronaldo, care era client al magazinului. După ce i-a făcut curte două luni, cei doi au devenit iubiți. “La început era totul foarte amuzant. Chiar râdeam cu colegii mei, că eu veneam la serviciu cu autobuzul, iar seara mă lua Cristiano cu Bugatti”, a mărturisit Georgina Rodriguez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...