Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus? Mama fotbalistului a făcut anunțul

Mama fotbalistului Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro este cea care a făcut anunțul că fiul său va reveni la Sporting Lisabona în această vară.

Potrivit Cuatro, Ronaldo este gata să renunţe la o sumă importantă din salariul său pentru a reveni la Sporting Lisabona, club care l-a lansat. Negocierile în privinţa revenirii lui Cristiano Ronaldo în tabăra „Leilor” au început deja, anunţă sursa citată, iar Dolores Aveiro se ţine de promisiune: va face tot posibilul pentru a-şi aduce fiul înapoi la Lisabona.

Potrivit digisport.ro, cum relaţia dintre Ronaldo şi mama sa este foarte strânsă, sunt şanse extrem de mari ca aceasta să aibă un cuvânt greu de spus în alegerea făcută de cvintuplul câştigător al Balonului de Aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...