Cristina Neagu a scăpat de coronavirus: Sportiva poate reveni la antrenamente

Cristina Neagu a scăpat de coronavirus. Testul efectuat de handbalista româncă a fost unul negativ. Sportiva va relua antrenamentele și va putea juca în meciul cu FTC Budapesta din Liga Campionilor.

Cea mai bună handbalistă din România a fost confirmată cu coronavirus pe 30 septembrie. După o perioadă de izolare, Cristina a efectuat luni un alt test, iar acesta i-a arătat că a scăpat de noul coronavirus. În aceste condiții, Neagu poate reveni la antrenamentele echipei.

„Toate jucătoarele noastre au ieșit negativ la test, inclusiv Cristina Neagu”, a declarat Remus Drăgănescu, președintele secției de handbal de la CSM, citat de gsp.ro.

Astfel, jucătoarele de la CSM au efectuat trei teste (unul în Norvegia) în decursul a doar patru zile.

Gruparea bucureșteană va evolua miercuri, la Ploiești, contra Gloriei Buzău, iar duminică, de la ora 17:00, contra grupării FTC Budapesta în Liga Campionilor. La această partidă, sunt șanse mari ca Neagu să revină pe teren.

FacebookTwitterEmailMai multe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...