UPDATE Cristina Neagu s-a infectat cu Covid-19

UPDATE Cea mai bună handbalistă din România, Cristina Neagu, a fost infectată cu coronavirus, conform unor surse citate de GSP.ro. Gruparea CSM București a confirmat faptul că Neagu a fost infectată cu Covid-19.

Gruparea CSM Bucureşti a confirmat faptul că jucătoarea Cristina Neagu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus în urma unui test efectuat săptămâna trecută şi că înaintea efectuării acestuia nu a intrat în contact cu nicio coechipieră.

„Cristina Neagu, componentă de bază a echipei feminine de handbal a clubului nostru, a fost confirmată pozitiv la testul RT-PCR pentru diagnosticarea Covid-19, test efectuat săptămâna trecută. Încă de la început, dorim să îi asigurăm pe toţi fanii echipei noastre şi ai Cristinei Neagu de faptul că starea generală de sănătate a sportivei este una bună, fiind în legătură permanentă cu staff-ul medical al echipei. Handbalista de la CSM Bucureşti se află în izolare şi se supune tuturor protocoalelor ce trebuie respectate. Testele repetate la care sunt supuse jucătoarele noastre au făcut ca situaţia să fie în permanenţă sub control. Ţinem să precizăm că, înainte de a fi depistată pozitiv, Cristina Neagu nu a intrat în contact cu nicio altă coechipieră”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al CSM Bucureşti.

De la depistarea Cristinei Neagu ca pozitivă la coronavirus, clubul bucureştean a mai efectuat alte două teste jucătoarelor CSM Bucureşti, rezultatele fiind negative: „Atât sportivele care au fost convocate la loturile naţionale, cât şi cele care s-au aflat în pregătire la Bucureşti au fost testate de minimum două ori de la apariţia acestui caz, toate rezultate fiind negative. În aceste condiţii, deplasarea echipei CSM Bucureşti în Norvegia, pentru partida cu Vipers Kristiansand, meci contând pentru etapa a IV-a a grupelor Ligii Campionilor, nu este în pericol. Ieri, 5 octombrie 2020, lotul echipei feminine a efectuat testul pentru deplasarea în Norvegia, rezultatele fiind negative, iar la sosirea în Kristiansand, întreaga delegaţie va intra în izolare şi se va supune unei noi testări”, conform prevederilor legale din această ţară.

Reprezentanţii CSM Bucureşti au precizat că se află în permanentă legătură cu Neagu.

„Clubul Sportiv Municipal Bucureşti se află în legătură permanentă cu Cristina Neagu, pe care o aşteptăm să revină cât mai repede la antrenamentele şi la meciurile echipei. O asigurăm pe cea mai bună handbalistă a lumii că încercarea prin care trece nu reprezintă decât un nou prilej de a reveni şi mai puternică şi mai determinată, aşa cum s-a întâmplat întotdeauna”, se mai arată în comunicat.

La finalul săptămânii, CSM București va juca în Liga Campionilor cu Vipers Kristiansand, iar „tigroaicele” vor fi nevoite să se descurce fără cea mai bună jucătoare a lor.

Care este programul meciurilor pe care CSM București le va juca în luna octombrie:

10 octombrie / Kristiansand – CSM București (Liga Campionilor)

14 octombrie / Gloria Buzău – CSM București

18 octombrie / CSM București – Ferencvaros (Liga Campionilor)

25 octombrie / Bietigheim – CSM București (Liga Campionilor)

29 octombrie / CSM București – Activ Prahova

30 octombrie / CSM Galați – CSM București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole