Cristina Tănăse, director la CNA, acuzată de infracțiuni de corupție

Agenția Națională de Intergritate vrea DNA să descindă la CNA. ANI a sesizat Direcția Națională Anticorupție cu privire la fapte de corupție comise de directorul Direcției de Control și Digitalizare, Cristina Tănase, din cadrul Consiliului Național al Audiovizualului.

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au decis sesizarea Direcţiei Naţională Anticorupţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către Cristina Tănase, director al Direcţiei Control şi Digitalizare din cadrul CNA, a infracţiunii asimilate infracţiunilor de corupţie prevăzută de art. 12, lit. b) din Legea 78/2000, întrucât a întocmit şi semnat bibliografia aferentă concursului organizat în vederea ocupării funcţiei vacante de director al Direcţiei Control şi Digitalizare, în perioada în care exercita această funcţie cu caracter temporar.

Totodată, arată sursa citată, persoana evaluată a participat la concursul sus-menţionat, fiind ulterior numită în funcţia publică de conducere de director al Direcţiei Control şi Digitalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...