CSA Steaua București a anunțat partida de inaugurare a stadionului Ghencea. Care este prețul biletelor

Clubul de fotbal CSA Steaua București a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru partida de inaugurare a stadionului Ghencea, împotriva echipei OFK Belgrad.

7 iulie 2021, o zi istorică pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Odată cu meciul prin care arena Steaua se va inaugura, vom avea ocazia de a sărbători împreună cu suporterii și iubitorii clubului roș-albastru, 74 de ani de istorie dar și 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul clubului militar.

La 47 de ani distanță, echipa de fotbal care a inaugurat vechiul stadion Steaua, reintră pe teren, de această dată într-o arenă nouă, strălucitoare, o arenă a secolului XXI! Inaugurarea noului stadion al clubului militar, va avea loc miercuri, 7 iulie 2021, ora 19.15, printr-un meci de fotbal ce rescrie istoria, în compania echipei OFK Belgrad”, a adăugat CSA Steaua.

Prețurile biletelor:

  • Peluze (Nord & Sud): 15 lei;
  • Tribuna II: 25 lei;
  • Tribuna I: 40 lei;
  • Bilet virtual susținere: 10 lei.

Pentru acest meci, biletele puse în vânzare sunt în limita a 50% din capacitatea stadionului. Pentru suporteri, biletele se vor comercializa şi la intrarea în Complexul Sportiv Ghencea, pe lângă www.bilete.ro şi în reţeaua de vânzare a bilete.ro ro.

Echipa de fotbal a CSA Steaua a promovat în Liga a II-a la finalul sezonului trecut.

Steaua a ales echipa OFK Belgrad pentru primul meci pe noua sa arenă, deoarece şi vechiul stadion a fost inaugurat, în 1974, printr-o partidă amicală cu aceeaşi formaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...