CSA Steaua București, la un pas de colaps sportiv și financiar

În sfârșit, după un an și două luni de management dezastruos, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a decis să-l trimită la pensie pe comandantul CSA Steaua București, colonelul „Neica Nimeni” Mădălin Hîncu.

Dar, din păcate pensionarea acestuia lasă clubul militar în pragul colapsului și măcinat de interese meschine și aranjamente controversate.

CSA Steaua a ajuns un centru de asistență și ocrotire socială

Practic, la ora actuală, CSA Steaua nu mai este un club pentru marea performanță, ci unul de amatori condus de diletanți și oportuniști, cu secții care doar toacă bani, iar colonelul Mădălin Hîncu în loc să restructureze clubul a mărit numărul secțiilor.

Din cauza acestei situații extrem de delicate, doi ofițeri din club au refuzat să preia conducerea, ca și alți trei din MApN. Mai mult, conducerea ministerului, adică ministrul Nicolae Ciucă și secretarul de stat Marius Bălu, a tergiversat preluarea stadionul Steaua de la CNI pentru că vor trebui să organizeze meciuri și automat vor crește cheltuielile clubului din Bulevardul Ghencea cu 50-70.000 de euro lunar, fără salariile angajaților.

Practic, circa 20% din bugetul CSA Steaua pentru acest an urmează să fie direcționat pentru întreținerea și activitatea noului stadion. Însă, mai grav este faptul că bugetul clubului pentru activitatea sportivă ajunge doar până în luna iulie, iar în mandatul lui Hîncu s-a realizat niciun contract de sponsorizare.

S-au angajat, însă, pensionari, dar, în schimb, nici nu s-a reușit ocuparea funcțiilor vitale de la noul stadion. Practic, la ora actuală, CSA Steaua a ajuns un centru de asistență și ocrotire socială pentru o serie de pensionari militari reangajați, dar și unii bine relaționați cu cei din conducerea Ministerului Apărării Naționale.

Presiuni, aranjamente, dar și cafenea și coafor pentru Ogăraru

Dar, în același timp se fac presiuni uriașe de către diverse persoane din MApN și nu numai pentru închiriere de spații comerciale la noul stadion de la noul stadion.

Printre cei care doresc să acapareze spații la noul stadion este și managerul secției de fotbal plătit cu vreo 4.500 de euro pe lună, George Ogăraru. Acesta vrea să deschidă la noua arenă o cafenea și un coafor, că deh… de fotbal se ocupă cei 25 de antrenori ai echipei care activează în Liga a 3-a.

3 COMENTARII

  1. Ce scarbe sunteți! Voi defăimați oamenii ce Chiar au făcut mult bine! De exemplu secția de alergare Montană înființata cu ajutorul lui Hincu, are acum campioni mondiali și rezultate excepționale. Eu de exemplu sunt sportiv și datorită lui am ajuns la inalta performanța! Atât eu cât și colegii mei de la alte secții ii mulțumim pentru tot ce a făcut pentru noi!
    Da vouă normal ca nu va plăcut de el pentru ca el este un om cinstit și nu ați putut voi fura! Noi îl regretam ca nu mai este printre noi! Da ce sa știți voi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...