CSM București a învins Borussia Dortmund, scor 25-22, în grupele Champions League la handbal feminin

CSM Bucureşti, campioana României la handbal feminin, a învins duminică, în deplasare, formaţia germană Borussia Dortmund, scor 25-22 (12-11), în grupa A a Ligii Campionilor. Este a doua victorie a echipei bucureștene în ediția de anul acesta a competiției europene.

Partida, câștigată la o diferență de 3 goluri, nu a fost una fără emoții pentru bucureștence, nemțoaicele păstrând tot meciul scorul strâns.

Borussia a condus o singură dată, cu 3-2, în timp ce ”tigroaicele” au avut şi patru goluri avans în prima repriză (8-4), dar la pauză ecartul a fost minim, 12-11. Jocul a fost mai strâns în repriza secundă, dar din min. 48, când scorul era 19-19, CSMB a marcat de trei ori la rând (22-19), în min. 58 avansul echipei bucureştene era de un singur gol, 23-22, dar Carmen Martin a marcat pe contraatac şi a parafat victoria, CSM înscriind şi la ultima fază a partidei, prin Omoregie.

Principalele marcatoare ale CSM au fost Cristina Neagu – 6 goluri și Arntzen 5 goluri. De cealaltă parte cele mai multe goluri au marcat Grijseels, Zschocke și Gutierrez, fiecare cu câte 5 reușite.

Celelalte rezultatele ale etapei a 4-a: Buducnost – Rostov Don 19-25, FTC Budapesta – Team Esbjerg 31-31 şi Brest – Podravka 35-22.

După patru etape, clasamentul este condus de Rostov-Don 6 puncte, urmată de FTC Budapesta 6, Team Esbjerg 5, Borussia Dortmund 5, Brest 4, CSM Bucureşti 4, Podravka 2, Buducnost 0 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...