CSM Bucureşti a ratat calificarea la turneul Final Four al Ligii Campionilor de handbal

CSM Bucureşti a ratat dramatic calificarea la turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a fost învinsă de formaţia rusă ŢSKA Moscova, cu scorul de 24-19 (12-11), duminică, la Moscova, în manşa a doua a sferturilor de finală.

CSM câştigase tot la cinci goluri în tur, 32-27, dar echipa rusă a obţinut biletul pentru finala de la Budapesta graţie numărului de goluri mai mare marcat.

Echipa antrenată de Adrian Vasile a făcut o primă repriză foarte bună, a condus cu 7-5 şi 9-6, dar a ratat mult şi a permis echipei gazdă să revină şi să întoarcă scorul, ŢSKA intrând la pauză cu un avantaj de un gol, 12-11, după ce a avut 12-10.

”Tigroaicele” au făcut tot mai multe erori în repriza secundă, mai ales pe faza ofensivă, unele faţă în faţă cu portarul Masson, astfel că ŢSKA s-a desprins la şapte goluri, 22-15. CSMB a găsit resurse să revină, s-a apropiat la patru goluri, 23-19, însă Vedehina marcat pentru ŢSKA, iar CSM a ratat ultimul atac, meciul încheindu-se cu scorul de 24-19.

Pentru CSM au marcat Cristina Neagu 9 goluri, Elizabeth Omoregie 4, Siraba Dembele Pavlovic 2, Barbara Lazovic 1, Laura Moisă 1, Dragana Cvijic 1, Crina Pintea 1. Portarul Jelena Grubisic a a parat 12 mingi (38,7%).

Golurile echipei ruse au fost reuşite de Daria Dmitrieva 6, Sara Ristovska 7, Polina Vedehina 2, Polina Gorşkova 2, Ekaterina Ilina 2, Antonina Skorobogatcenko 2, Kathrine Brothmann Heindahl 2, Olga Gorşenina 1.

Portarul brazilian Chana Franciela Masson de Souza (42 ani) a reuşit să apere 12 şuturi (40%).

Au arbitrat Marija Ilieva şi Silvana Karbeska, ambele din Macedonia de Nord, iar delegat EHF a fost muntenegreanul Predrag Pavicevic.

Celelalte echipe calificate la turneul Final Four sunt Vipers Kristiansand (34-27 şi 23-23 cu Rostov pe Don), Gyori Audi ETO KC (30-19 şi 24-21 cu Buducnost Podgorica) şi Brest Bretagne Handball (34-24 şi 26-26 cu Metz Handball).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...