CSM Bucureşti, prima victorie din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti a obţinut, sâmbătă, în deplasare, prima victorie din grupa A a Ligii Campionilor. Campioana României la handbal feminin a învins formaţia croată Podravka Koprivnica, scor 36-31.

CSM Bucureşti venea după două eşecuri, cu Team Esbjerg şi Rostov. Croatele au început mai bine meciul, conducând cu 4-0. ”Tigroaicele” au echilibrat jocul, iar în minutul 22 scorul a fost egal, 11-11. CSM București a intrat la pauză cu un avantaj de un gol, scor 16-15. Primul sfert de oră al reprizei secunde a fost unul echilibrat, dar după aceea echipa antrenată de Adrian Vasile s-a desprins şi a obţinut o victorie fără dubii, cu 36-31.Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare a campioanei României, marcând 14 goluri. Celelalte goluri au fost reuşite de Barbara Lazovic 4, Malin Larsen Aune 3, Alexandra Dindiligan 3, Emilie Hegh Arntzen 5, Elizabeth Omoregie 2, Andrea Klikovac 2, Ema Ramusovic 2, Tess Wester (portar) 1.

Tess Wester a apărat 8 mingi (procentaj 30%), iar Jelena Grubisic 5 (27%).

La Podravka, Bazaliu a marcat 2 goluri, Dejana Milosavljevic 7, Larissa Kalaus 7, Diana Ilina 4, Irina Stelmah 4, Dijana Mugosa 3, Ana Turk 2, Sara Senvald 1, Bojana Milic 1.

Dumanska a reuşit să apere 8 şuturi (22%).

În alte meciuri din grupă, BV Borussia 09 Dortmund a învins-o pe Brest Bretagne Handball cu 30-27, iar Rostov-Don a pierdut acasă cu FTC-Rail Cargo Hungaria, scor 19-20.

Duminică se joacă meciul Team Esbjerg – Buducnost BEMAX Podgorica.

 CSM Bucureşti va juca următorul meci tot în deplasare, pe 17 octombrie, cu BV Borussia 09 Dortmund.

ClasamentLĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...