Cu ce ar putea fi înlocuit CV-ul de angajare

Persoanele sub 25 de ani din Statele Unite, care îşi doresc să se angajeze la unele companii de top, pot folosi acum o metodă inovatoare pentru a aplica la postul dorit.

Aceste persoane pot trimite un scurt clip video, în locul unui CV scris în mod tradiţional. Proiectul pilot, care se derulează până la sfârşitul lunii iulie, a fost lansat de reţeaua socială de sharing video TikTok. Firme precum ChipotleTargetWWEAlo YogaShopifyContraMovers+Shakers și multe altele au publicat oferte de locuri de muncă pe site-ul https://tiktokresumes.com/.

Candidații sunt încurajați să-și prezinte în mod creativ și autentic abilitățile și experiențele și să folosească hashtag-ul #TikTokResumes atunci când își publică CV-ul video pe TikTok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...