Cu ce scor s-ar mulțumi selecționerul Germaniei, la finalul meciului cu România: „Ar fi un rezultat pe care l-aş primi cu bucurie”

Publicat: 07 oct. 2021, 15:53, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Cu ce scor s-ar mulțumi selecționerul Germaniei, la finalul meciului cu România: „Ar fi un rezultat pe care l-aş primi cu bucurie”

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Germaniei, Hansi Flick, a susținut o conferinţă de presă, joi, în care a prefațat meciul cu România din preliminariile CM 2022, informează site-ul oficial al FRF.

O victorie a gazdelor, cu 1-0, l-ar mulţumi pe selecționer.

 „Mirel Rădoi face o treabă foarte bună, joacă ofensiv, încearcă să construiască o echipă care joacă fotbal. Trebuie să punem presiune pe România. 1-0 ar fi un rezultat pe care l-aş primi cu bucurie, sunt 3 puncte, ne ajută la calificare. Dar vrem să bucurăm suporterii şi va fi un meci frumos„, a spus selecționerul Germaniei.

Antrenamentul de ieri m-a mulţumit foarte mult, am văzut calitate şi intensitate, astfel încât am decis nici să nu mai parcurgem partea a doua pe care o pregătisem pentru antrenamentul de ieri, care era în special tactică. Am mare încredere în Kehrer, poate juca aproape oriunde în defensivă, chiar şi mijlocaş defensiv, unde activa în perioada de la tineret. Îmi place mult, concentrarea şi intensitatea lui mă impresionează. A fost absent din motive medicale în ultima vreme, dar în septembrie a jucat bine.

Avem 3 sau 4 variante pe postul pe care joacă Muller, e o provocare pentru titularizare, dar Thomas e un jucător extrem de important pentru noi. E o provocare să explicăm celor care nu sunt titulari alegerile noastre, dar am asigurat mereu o comunicare bună„, a mai spus Hansi Flick.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, vineri, de la ora 21:45, selecţionata Germaniei, pe Volksparkstadion din Hamburg şi în 11 octombrie, de la ora 21:45, reprezentativa Armeniei, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale 2022.