Cu ce se mai ocupă jandarmii din România: Prind șerpii de pe garduri la Drobeta-Turnu Severin

Dacă urșii și mistreții au ajuns să umble nestingheriți pe străzi, iar mai nou chiar și un leu a ieșit la plimbare la Târgoviște, de ce să ne mai mirăm că jandarmii au fost chemați să prindă un șarpe de un metru și jumătate cățărat pe un gard la Drobeta-Turnu Severin, în Mehedinți.

Jandarmii chiar le recomandă cetăţenilor ca în caz că se găsesc în situaţii similare să solicite sprijinul instituţiilor abilitate și nicidecum să se apropie de reptile.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Mehedinţi a comunicat că un şarpe în lungime de peste un metru şi jumătate a fost îndepărtat, joi, de jandarmi de pe gardul unei proprietăţi din Drobeta-Turnu Severin.

Intervenția a avut loc la solicitarea unui cetăţean care a cerut sprijin printr-un apel la 112, sesizând faptul că pe gardul unei locuinţe situate în zona Walter Mărăcineanu se află un şarpe, pe bună dreptate un adevărat pericol pentru persoanele aflate în zonă.

“Echipajul de intervenţie s-a prezentat la locul indicat, unde a fost găsit un şarpe în lungime de peste 150 cm. Acesta a fost îndepărtat şi eliberat ulterior în mediul natural”, informează IJJ Mehedinţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole