Cu susul în jos: Casa care își fascinează vizitatorii

O casă construită cu susul în jos în localitatea Guatavita din Columbia, aproape de capitala Bogota, fascinează imaginaţia vizitatorilor în căutarea unei distracţii după restricţiile impuse de pandemia de coronavirus.

Ideea construirii unei astfel de case i-a venit lui Schall după o excursie în Austria natală, însoţit de nepoţi, în 2015, unde au văzut o casă asemănătoare.Deşi pandemia de coronavirus a îngreunat construcţia acesteia, a fost în cele din urmă finalizată la începutul anului. În interiorul casei care e proiectată de proprietarul său, austriacul Fritz Schall, care trăieşte în Columbia alături de familie, turiştii merg pe tavan în locul unde în mod normal ar fi podeaua, iar piesele de mobilier se află dedesubtul lor.

Pandemia ne-a încetinit puţin, dar acum este gata şi am inaugurat-o în urmă cu trei săptămâni”, a mai spus Schall.

Pentru vizitatorii epuizaţi de pandemie şi de măsurile restrictive, printre care lockdown-uri şi interdicţii de circulaţie, casa cu susul în jos oferă câteva momente de detaşare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...