Cum a arătat petrecerea din Loft-Diplomat, pentru care clubul a primit amendă (VIDEO)

Loft-Diplomat, clubul de fițe din Capitală, a organizat pe 27 martie, după ora 21.30, o petrecere la care au participat zeci de persoane atât în interiorul clubului, cât și pe terasă.

Aceasta în ciuda noilor restricții impuse în Capitală. Imaginile au fost făcute publice pe instagram de mai multe persoane care au petrecut în acea noapte „de pomină” la Loft. În urma acestei petreceri, Loft a primit o amendă contravențională de 42.000 de lei.

Mai precis, proprietarii clubului au primit trei sancţiuni în valoare de 42.000 de lei şi au fost sancţionate 53 persoane cu amenzi în valoare de 34.000 de lei.

Iar Direcția de Sănătate Publică a dispus suspendarea activităţii operatorului economic pentru 30 de zile.

Cum a arătat petrecerea pe pademie din acest club au „avut grijă” să divulge chiar unii dintre cei care au fost la acest club, sâmbătă seara.

Sursă video: Instagram/Oanagarbea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...