Cum a câștigat Clotilde Armand un proces cu Oana Lovin. Postările defăimătoare

Clotilde Armand are câştig de cauză într-un proces cu Oana Lovin, fost videochatistă devenită realizatoare TV, la Metropola. 

Tribunalul Bucureşti a decis că Oana Lovin trebuie să-i plătească edilului de la Sectorul 1 daune de 5.000 de lei (1.000 de euro) şi să acopere cheltuielile de judecată.

În plus, Oana Lovin ar trebui să şteargă mai multe postări defăimătoare de pe paginile sale de Facebook, printre care menţionăm: „Clotilda Armanda milionăreasa, candidata la primăria Sectorului 1, singurul copil alb din Guadalupe, cea care a încasat 50 mii euro pentru autostrada Bechtel, îşi bate joc de cei care o votează” sau „Nici nu vă puteţi imagina câţi bani are agenta Clotilde Armând şi soţul, agent şi el”, potrivit paginademedia.ro.

Ce expresii nu mai are voie Lovin să folosească

Instanţa a mai decis că Lovin trebuie să se abţină, pe viitor, la a mai folosi expresii precum „Fă, Clotildo, fă/Fă, nebuno”.

Iată decizia instanței:

„Admite in parte actiunea modificata Constata încălcarea dreptului la imagine, demnitate şi reputaţie al reclamantei.”
Obliga pârâta la plata de daune morale în sumă de 5000 RON.”
„Obligă pârâta la retragerea de pe profilul de Facebook Oana Lovin, respectiv pagina de Facebook Oana-Elena Lovin a materialelor video şi postărilor denumite:

  • Clotilde Armând vinovată de moartea unui muncitor din subordinea ei, din vremea când aceasta era director Distrigaz?
  • Clotilde Armând agent de influenţă? De ce insistă doamna Clotilde ca lucrări din banii publici româneşti să fie făcute de companii franţuzeşti recomandate de Ambasada Franţei ?
  • Clotilda Armanda milionăreasa, candidata la primăria Sectorului 1, singurul copil alb din Guadalupe, cea care a încasat 50 mii euro pentru autostrada Bechtel, îşi bate joc de cei care o votează;
  • Nici nu vă puteţi imagina câţi bani are agenta Clotilde Armând şi soţul, agent şi el;
  • LA CASA DE BECHTEL – Urla dintre multe case ale făClocotildei 5 – 6.000.000 EUR;
  • Clocotilda mă vrea la puşcherie;
  • Palatul Clocotildei sau La Casa de Bechtel;
  • Doamne ce cardeală are făClotildo. Şi câţi pinguini pun botul. Vă daţi seama ce a făcut marea expertă primăreasă, a turnat pietriş prin parc şi a simţit nevoia să se şi laude cu asta. Ce soluţie futuristo-avangardisto-progresistă, wow, cine s-ar fi gândit la asa ceva? Oana Lovin;
  • FăClocotilde a pus nişte pietriş în iarbă şi acum cotcodăceşte de parcă ar fi ouat o autostradă.”

„Obliga pârâta la retragerea şi încetarea publicării oricăror afirmaţii jignitoare de natură să afecteze imaginea şi reputaţia reclamantei, apelative cum ar fi:

Fă, Clotildo, fă/Fă, nebuno, fă / Fă, Clocotildo, fă/ Clocotilda/, pe orice cale de natură să ajungă în spaţiul public (incluzând reţele sociale de tip Facebook, posturi de televiziune/radio, platforme online etc.)”

Obliga pârâta la plata cheltuielilor de judecată in cuantum de 5000 lei (onorariu avocatial partial). Cu apel in termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucuresti Pronuntata prin grija grefei azi 24.03.2022

Mai multe articole...

Cele mai citite articole