Cum a condus președintele Braziliei o coloană de motocicliști (VIDEO)

Președintele brazilian Jair Bolsonaro a condus de curând o coloană de peste o mie de motocicliști, susținători ai săi, care a traversat orașul Rio de Janeiro, încălcând astfel restricțiile impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Ppotrivit BBC, mii de persoane, purtând culorile galben și verde ale drapelului, au inundat străzile orașului pentru a saluta coloana de motocicliști. Liderul brazilian a fost primit de guvernatorul statului, și el un susținător, care a desfășurat sute de ofițeri de poliție pe străzile orașului pentru a elibera arterele rutiere în sprijinul coloanei de motocicliști.

Pe durata pandemiei, ultrascepticul lider brazilian a încălcat măsurile de distanțare socială impuse de guvern pentru a limita răspândirea coronavirusului. În pofida sprijinului public de care s-a bucurat în Rio de Janeiro, sondajele de opinie relevă că rata de popularitate de care se bucură președintele Bolsonaro a scăzut semnificativ în contextul în care Brazilia depune mari eforturi pentru a face față valului doi al pandemiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...