Cum a fost Sophia Loren regina Florenţei pentru o zi (VIDEO)

Sophia Loren a fost îmbraţişată cu căldură de locuitorii oraşului Florenţa, apoi actrița a fost întâmpinată la Palazzo Vecchio de primarul Dario Nardella, care i-a dăruit cheile orașului., apoi a fost întâmpinată Care a fost contextul?

Contextul a fost inaugurarea noului restaurant din Piazza della Repubblica, care îi poartă numele, iar acolo a fost întâmpinată de asemenea de sute de oameni.

Nu sunt obișnuită cu aceste lucruri şi sunt foarte emoţionată. Îmi place să văd că mă iubesc atât de mulți oameni. Sunt foarte fericită. Abia aștept să le povestesc fiilor mei despre călătoria la Florența şi să le spun că aș vrea să vină să petrecem o vacanță frumoasă aici, în acest oraș, pentru că este cu adevărat minunat”, potrivit repubblica.it.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...