Cum a jucat vicepreședintele Surinamului, la vârsta de 60 de ani, într-un meci oficial de fotbal (VIDEO)

Ronnie Brunswijk, actualul vicepreședinte al Surinamului, în vârstă de 60 de ani, a evoluat într-un meci din optimile de finală ale Ligii CONCACAF la fotbal, pentru Inter Moengotapoe, echipă aflată în proprietatea sa.

Meciu a fost împotriva formaţiei CD Olimpia din Honduras, potrivit AFP. Purtând tricoul cu numărul 61 (anul naşterii sale este 1961) şi banderola de căpitan, Brunswijk a rămas pe teren timp de 54 de minute în acest joc pierdut fără drept de apel pe teren propriu de echipa sa, cu scorul de 0-6, în faţa Hindurasului. Ronnie Brunswijk a jucat în atac alături de Damian Brunswijk, numărul 10 şi membru al familiei sale. Vicepreşedintele surinamez dispută în mod regulat meciuri ale echipei sale.

A devenit şeful rebeliunii împotriva dictatorului

Fost sergent în armată, Ronnie Brunswijk a devenit şeful rebeliunii împotriva dictatorului Desi Bouterse, în anii 1980. Bogat om de afaceri, el a fost condamnat în contumacie la opt ani de închisoare pentru trafic de droguri de justiţia olandeză, în 1999, şi la 10 ani de justiţia franceză, însă Surinamul nu îşi extrădează rezidenţii.

Ronnie Brunswijk (vicepreşedintele Surinamului şi preşedintele lui Inter Moengotapoe) devine cel mai vârstnic jucător (60 de ani şi 198 de zile) care a disputat un meci internaţional la nivel de club”, a afirmat pe Twitter celebrul comentator sportiv “MisterChip”.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole