Cum a luat fața Parisului orașul Sibiu

Sibiul se află pe locul 5 în topul Asociației European Best Destinations, clasament ce a fost realizat în urma unui vot desfășurat online.

Este al doilea an în care Sibiu ajunge în acest top. Anul trecut se clasa pe locul 6. Sute de mii de internauți din 190 de țări au votat online orașul preferat, în perioada 20 ianuarie – 10 februarie, pe site-ul asociației.

Potrivit clasamentului final, Sibiul se află pe locul al cincilea, după Braga (Portugalia), Roma (Italia), Cavtat (Croaţia) şi Florenţa (Italia).

Orașul din Transilvania este urmat pe locul 6 de Paris iar top 10 este încheiat de Insulele Canare din Spania. Sibiul a obținut peste 45.000 de voturi, cu peste 15.000 de voturi mai mult decât în competiția de anul trecut.

Peste 60% dintre voturile exprimate pentru Sibiu au venit din afara României, după cum au anunțat autoritățile locale, care spun că orașul este pregătit să primească din nou turiști, imediat ce situația epidemiologică se îmbunătățește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...