Cum a murit „regele cârnaţilor” din Rusia în India. Sfârșit previzibil

În decembrie 2022, parlamentarul rus Pavel Antonov, fost aliat al lui Vladimir Putin, supranumit „regele cârnaților” și-a găsit sfârșitul în India, după ce a căzut de pe un hotel. Un sfârșit previzibil pentru el, după ce a criticat invazia rusească în Ucraina, Iar la fel s-a întâmplat și în cazul altor 19 ruși bogați.

Antonov, fondatorul companiei de produse din carne Vladimir Standard, a căzut de pe un hotel din India, la câteva zile după ce și prietenul său Vladimir Bidanov, cu care a călătorit pentru a vizita zonele de junglă din statul Odisha din estul țării, a fost găsit mort în același hotel din Rayagada.

Se întâmpla, însă, după ce cei doi au călătorit prin junglă și „au băut mult”, după cum susțin surse din anchetă, citate de The Wall Street Journal. Nu sunt, însă, singurii directori și ofițeri militari cu legături cu Putin, care au murit în mod misterios în India, potrivit Romaniatv.

Antonov era membru al partidului de guvernământ Rusia Unită, proprietarul unei companii de cârnați și președintele comitetului pentru agricultură și mediu din Vladimir. În iunie, oligarhul a distribuit un mesaj pe Whatsapp, în care critica războiul din Ucraina, mesaj pe care l-a șters ulterior.

Magnatul rus împărțea camera cu Bidanov în India, care a murit după un atac de cord chiar de ziua lui Antonov, ceea ce l-a afectat vizibil pe Antonov. Trupul lui Bidanov a fost incinerat a doua zi, după care la câteva zile a venit și moartea lui Antonov.

Corpurile celor doi au fost incinerate înainte ca rămășițele lor să fie trimise înapoi în Rusia. De la începutul războiului în Ucraina, cel puțin 19 ruși, oligarhi sau oficiali guvernametali au murit în India.   

Antonov era unul dintre cei mai bogați deputați ruși, potrivit Forbes, cu un venit anual oficial de aproape 150 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...