Cum a răspuns Simona Halep atunci când a fost întrebată dacă va face și a treia doză de vaccin anti-Covid

Publicat: 13 oct. 2021, 13:15, de Mădălina Bălăceanu, în SPORT , ? cititori
Cum a răspuns Simona Halep atunci când a fost întrebată dacă va face și a treia doză de vaccin anti-Covid

Simona Halep a declarat că va face şi a treia doză de vaccin după ce va termina turneele la care mai participă în acest an, cele de la Moscova şi Cluj-Napoca, ambele programate în această lună. Ea le recomandă tuturor românilor să se vaccineze, pentru că vaccinul protejează împotriva bolii Covid-19.

„A fost un drum lung, am avut o escală de vreo şapte ore, nu a fost uşor, dar bine că sunt acasă. Este greu după accidentare, nu pot să spun că sunt mulţumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri. Ştiam că va fi greu, ştiam că o să fie un sfârşit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă şi abia aştept să mă întorc pe teren la antrenamente.

E greu să joci Indian Wells în octombrie, s-a schimbat totul, dar cine joacă bine, e meritul lor. (n.r. – despre un meci cu Emma Răducanu) S-a amânat, poate la Cluj. Doar ne salutăm şi am felicitat-o din nou pentru ceea ce a făcut, pentru că este extraordinar. (n.r. – despre echipa de dublu cu Gabriela Ruse) A fost frumos, chiar ne-am simţit bine şi sper să mai jucăm împreună, să mai jucăm nişte meciuri. (n.r. – despre colaborarea cu Adrian Marcu) Foarte bine, chiar mi-a plăcut foarte mult la acest turneu, este o atmosferă plăcută, un om deosebit şi mă simt bine cu el. (n.r. – de ce a revenit în ţară, în loc să plece la Moscova) Pentru că acolo e greu cu antrenamentele, sunt două săli şi nu este comod, mai ales cu restricțiile de acum.

Am preferat să vin acasă două zile şi să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta, mă bucur că sunt aptă să joc şi voi juca Moscova şi Cluj. (n.r. – dacă este îngrijorată de creşterea cazurilor de covid-19) Foarte mult, foarte mult şi îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale, este foarte trist, sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare şi să se vaccinenze, pentru că, cu siguranţă, aşa cum tot spun medicii, ne protejează. (n.r. – dacă se vaccinează cu doza a treia) Sigur că da, o voi face imediat ce voi termina turneele”, a declarat Halep, la sosirea în ţară după turneul de la Indian Wells, conform News.ro.

În urmă cu an, jucătoarea română a contractat coronavirus, apoi în primăvara trecută s-a vaccinat cu serul Pfizer.