Cum a slăbit Gina Pistol

Gina Pistol vrea să revină la silueta pe care o avea înainte să rămână însărcinată și se pare că se străduiește zilnic să ajungă la acest obiectiv, potrivit imaginilor pe care le împărtășește cu fanii pe rețelele sociale. Ea are un program de fitness care o ajută să piardă kilograme săptămânal.

Prezentatoarea de la Chefi fără limite a intrat în acțiune în urmă cu câteva zile, când a fost filmată și de Smiley în timp ce se antrena acasă. Se pare că eforturile Ginei Pistol încep să dea roade, căci blondina a arătat recent și cât a reușit să slăbească, într-o săptămână.

Iubita lui Smiley a devenit mămică în 2021, iar așa cum era de așteptat, ea a luat câteva kilograme în timpul sarcinii, așa cum i se întâmplă oricărei femei. Recent, ea a apelat la antrenoarea personală care a ajutat-o și în trecut să slăbească și a început imediat exercițiile acasă. Smiley chiar a filmat, într-o zi când au revenit din vacanță, momentele în care el și Gina se antrenează împreună. În urmă cu puțin timp, Gina Pistol le-a arătat fanilor cât a slăbit de când a început antrenamentul: „De la 65.1 la 63.2 într-o săptămână”, a scris Gina Pistol pe Instagram, alături de două fotografii pe cântar.

Sportul se pare că este principalul ajutor al Ginei Pistol și s-ar putea antrena chiar zilnic pentru a pierde în greutate, titul „asezonat” cu un stil de viață sănătos, potrivit B1 TV.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole