Cum aleg părinții pătuțul bebelui potrivit pentru decorul camerei celui mic

Alegerea pătuțului pentru bebe se face ținând cont de mai multe aspecte: dimensiunea lui, accesoriile incluse, materialul din care este realizat și design-ul lui.

Părinții își doresc un pătuț care să-i ofere confort celui mic și să îl facă să se simtă în siguranță. În același timp, ei caută un model care să se integreze frumos în decorul camerei.

Există diferite tipuri de pătuț pentru bebeluși, fiecare având un anumit stil și fiind potrivit pentru anumite decoruri. Iată care sunt acestea.

Pătuțul din lemn pentru bebeluși, o alegere clasică și versatilă

Pătuțul din lemn pentru bebeluși este una din alegerile populare ale părinților.

Acest model se află în topul preferințelor datorită structurii rezistente, fiind confecționat din diferite tipuri de lemn.

Pătuțurile din lemn pot fi vopsite în diferite culori, sau nevopsite (în culoarea lemnului). Părinții aleg varianta care se potrivește mai bine cu decorul camerei.

De asemenea, pătuțurile din lemn pot fi dreptunghiulare sau rotunde. Prima este forma cea mai des întâlnită și versatilă, în timp ce a doua este mai deosebită.

Un alt lucru important de care părinții trebuie să țină cont este spațiul disponibil în cameră pentru pătuț.

Pătuțurile din lemn sunt de diferite dimensiuni, ceea ce le face potrivite atât pentru camerele mici, cât și pentru cele spațioase.

Aceste pătuțuri sunt potrivite pentru un decor simplu, unul ușor elegant, sau chiar și unul modern.

În plus, după ce bebelușul crește și este prea mare pentru pătuț, părinții îl pot transforma într-o canapea (prin îndepărtarea baluștrilor) sau un loc de depozitare a jucăriilor.

Pătuțul pliabil pentru bebeluși, un model flexibil pentru camera celui mic

Pătuțurile pliabile sunt o alegere mai flexibilă pentru camera copilului.

Spre deosebire de pătuțurile din lemn, acestea se pliază și pot fi mutate cu ușurință dintr-o cameră în alta. De asemenea, nu ocupă mult spațiu, fiind ușor de depozitat în casă.

Pătuțurile pliabile sunt confecționate din materiale textile și sunt disponibile în diferite culori. Astfel, ele se potrivesc cu un decor simplu, modern.

Pătuțul pentru bebeluși cu baldachin, o piesă elegantă și delicată

Pătuțurile pentru bebeluși cu baldachin sunt o alegere elegantă, pentru părinții care își doresc să creeze un decor de poveste în camera copilului.

În momentul în care deschid ușa camere, acesta este punctul central pe care îl văd.

Disponibile de cele mai multe ori în culori deschise, pastelate, este indicat ca și camera să fie decorată în nuanțe similare. Este recomandat ca și mobila să fie în același stil cu pătuțul, pentru a crea un efect de unitate.

Acest model este și cel care necesită cea mai mare îngrijire. Părinții trebuie să fie atenți la petele și urmele de murdărie ce apar, pentru a le elimina într-un timp eficient.

VisulParintilor.ro pune la dispoziție viitorilor părinți o gamă largă de pătuțuri pentru bebeluși. Magazinul online oferă copiilor jucării și accesorii ce le stimulează creativitatea, mișcarea, buna dezvoltare fizică și emoțională. Articolele îi ajută pe cei mici să creeze amintiri frumoase în copilărie, iar adulților le ușurează și înfrumusețează drumul ca părinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...