Cum ar putea evolua FCSB pe arena din Ghencea: „Poate ne revenim şi noi la normalitate”

Gigi Becali speră, în continuare, ca FCSB să evolueze în meciurile de pe teren propriu, pe arena din Ghencea.

Finanțatorul vicecampioanei spune că s-ar putea ca situația să aibă o rezolvare legală după ce parlamentarii unui grup din Senat au depus un proiect de modificare a Legii educației fizice și sportului prin care administratorii bazelor sportive vor fi obligaţi să închrieze după reguli clare şi transparente. FCSB nu a primit acceptul de a evolua pe  Stadionul Steaua, administrat de MApN.

Poate ne revenim şi noi la normalitate o dată. Eu cred că o astfel de lege va trece că nu are de ce să nu o facă. Normal că vom juca şi pe stadionul Steaua dacă îl vom putea închiria. Ei (n.r. cei de la CSA) se tem că vom umple stadionul, dar aşa e normal că noi suntem continuatoarea Stelei.

Să vă mai spun ceva. Legea asta privind transparenţa nu va fi de ajuns. Administratorii trebuie să fie obligaţi să pună condiţiile de închiriere că putem să fim în situaţia în care ni se interzice accesul din cine ştie ce motiv. Dar e bine că încet încet ne revin şi nouă minţile în cap şi mergem spre normalitate.

Păi cum să spui că ăla e obiectiv militar? Că aşa spun ei, că stadionul e obiectiv militar. În câte obiective militare merg oamenii? Ne-am ţăcănit? Oamenii merg la stadion şi tu spui că e obiectiv militar?„, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...