Cum ar putea fi celebrată Ziua Națională a României: Anunțul ministrului Apărării

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a anunțat că Ziua Armatei României, care se sărbătorește pe 25 octombrie, va fi marcată prin activități foarte restrânse impuse de condițiile de pandemie, iar la nivelul ministerului se ia în calcul ca și Ziua Națională să fie celebrată pe 1 Decembrie tot în condiții impuse de această situație.

„Am analizat toate elementele care sunt impuse de perioada prin care trecem, respectiv pandemia. Pe 25 octombrie vom sărbători Ziua Armatei şi la nivelul ministerului am luat decizia să marcăm acest eveniment prin activităţi foarte restrânsă, plătind tributul nostru de recunoştinţă pentru tot ceea ce a însemnat ziua de 25 octombrie şi eroismul militarilor români în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Probabil că până la 1 Decembrie lucrurile nu se vor îmbunătăţi substanţial şi avem în calcul o variantă, astfel încât să avem un scenariu de celebrare a Zilei Naţionale de asemenea în condiţii impuse de pandemie”, a declarat Nicolae Ciucă, citat de Hotnews.ro.

1 COMENTARIU

 1. Cum ar putea fi celebrată Ziua Națională a României ? Bucureștiul are acum o rată de 3,26 infecții cu Covid-19 la 1.000 de locuitori în ultimele două săptămâni. Bucureștiul, care a început a doua zi în zona de „alertă roșie”, a înregistrat 650 de cazuri noi în ultimele 24 de ore.

  România, aproape de pragul critic de 5.000 de infecții COVID-19 pe zi.

  Rezultatul muncii inteligente a tov. Renate Weber si al partid PSD .
  Priviți cu atenție, sunt chiar cuvintele voastre de libertate spre COVID-19:
  „Scoala nu e pușcărie!” „Fara masca in sălile de clasa!” „Victorie! Fără mască!, Protestatarii al căror număr a depășit 300 la ora 18:00 nu poartă măști de protecție și nu respectă regulile de distanțare socială. Printre ei sunt și mulți copii, și se strigă „Libertate”.
  Care regiment urmează ? Infanteriști, Tanchiști, sau cei din Escadrile ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...