Cum arată acum prințesa Charlotte, fiica Ducesei de Cambridge (FOTO)

Prinţesa Charlotte împlineşte vârsta de șapte ani, iar cu acest prilej trei noi fotografii cu fiica Ducesei de Cambridge au fost publicate pe Instagram, relatează BBC.

Pozele au fost făcute de mama ei, ducesa de Cambridge, în Norfolk în acest weekend. Acestea o arată pe prinţesa zâmbitoare stând printre clopoţei şi, într-o fotografie, îmbrăţişându-şi animalul de companie, un cocker spaniol Orla.

Ea este a patra la rândul său la tron şi este singura fiică a lui Catherine şi a ducelui de Cambridge, de asemenea părinţi ai prinţului George şi ai prinţului Louis.

Charlotte s-a născut la maternitatea privată Lindo Wing a Spitalului St Mary’s din Paddington, centrul Londrei, pe 2 mai 2015.

Zilele de naştere anterioare ale lui Charlotte au fost marcate cu fotografii cu ea zâmbind şi făcând voluntariat cu restul familiei, ajutând la încărcarea unei dube cu alimente şi livrând mâncare celor aflaţi în nevoie din Norfolk.

Prinţesa a fost văzută în public de două ori recent. În martie, ea a fost la Westminster Abbey împreună cu părinţii ei şi prinţul George pentru slujba de pomenire a Ducelui de Edinburgh, iar cei patru au participat şi la o slujbă de Duminica Paştelui la Capela St George din Windsor.

Familia Cambridge îşi petrece cea mai mare parte a timpului la casa lor din Norfolk.

Ziua de naştere a prinţesei vine după ce Prinţul William şi Catherine şi-au marcat vineri cea de-a 11-a aniversare a nunţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...