Cum arată casele din Kiev și Crimeea ale lui Volodimir Zelenski (Galerie foto)

În campania electorală apărea, alături de Elena, frumoasa lui soție, în fotografii dintr-un apartament normal, cum poate mulți ucraineni locuiesc.

Conform declarației de avere a lui Volodimir Zelinski, el și soția sa dețin trei apartamente – două în Kiev, de 131,9 și 284 mp, și unul în Crimeea, de 129 mp, cumpărat de Elena, soția sa.  De asemenea, mai dețin împreună cu prietenii și asociațiii lor, Serghei și Boris Shefirs, alte două apartamente foarte spațioase, de peste 400 mp în Kiev, dar și un conac de 353 mp, situat lângă capitala Ucrainei, în satul elitist Maetok, potrivit publicației apartment-tips.com. Jurnaliștii internaționali îi mai atribuie lui Zelinski și un apartament de 1,5 milioane de lire sterline în Londra, însă tânărul președinte susține că acesta nu este proprietatea familiei sale.

Dintre toate proprietățile declarate, se pare că Zelinski locuiește cel mai mult în conacul cu două etaje de lângă Kiev, o proprietate elegantă, înconjurată de tuia, cu o sală foarte mare de sport și un baldachin confortabil în curte.

De asemenea, apartamentul din Crimeea este amplasat într-un dintre cele mai luxoase ansambluri imobliare din Ucraina, în Palatul Livadia, monument istoric s-a cazat însuși Nicolae al II-lea și unde a fost susținută celebra conferință de la Yalta, la care au luat parte Stalin, Churchill și Roosevelt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...