Cum arată casele din Kiev și Crimeea ale lui Volodimir Zelenski (Galerie foto)

În campania electorală apărea, alături de Elena, frumoasa lui soție, în fotografii dintr-un apartament normal, cum poate mulți ucraineni locuiesc.

Conform declarației de avere a lui Volodimir Zelinski, el și soția sa dețin trei apartamente – două în Kiev, de 131,9 și 284 mp, și unul în Crimeea, de 129 mp, cumpărat de Elena, soția sa.  De asemenea, mai dețin împreună cu prietenii și asociațiii lor, Serghei și Boris Shefirs, alte două apartamente foarte spațioase, de peste 400 mp în Kiev, dar și un conac de 353 mp, situat lângă capitala Ucrainei, în satul elitist Maetok, potrivit publicației apartment-tips.com. Jurnaliștii internaționali îi mai atribuie lui Zelinski și un apartament de 1,5 milioane de lire sterline în Londra, însă tânărul președinte susține că acesta nu este proprietatea familiei sale.

Dintre toate proprietățile declarate, se pare că Zelinski locuiește cel mai mult în conacul cu două etaje de lângă Kiev, o proprietate elegantă, înconjurată de tuia, cu o sală foarte mare de sport și un baldachin confortabil în curte.

De asemenea, apartamentul din Crimeea este amplasat într-un dintre cele mai luxoase ansambluri imobliare din Ucraina, în Palatul Livadia, monument istoric s-a cazat însuși Nicolae al II-lea și unde a fost susținută celebra conferință de la Yalta, la care au luat parte Stalin, Churchill și Roosevelt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...