Cum arată cea mai lungă autostradă din lume. Modul în care traversează deşertul (VIDEO)

Cea mai lungă autostradă din lume a fost deschisă în totalitate traficului. Din cei 2.800 de kilometri 500 de kilometri traversează deşertul.

Autoritățile chineze au anunțat oficial că este clasificată drept cea mai lungă autostradă din lume prin deșert și unește capitala de provincia Xinjiang.

Ultima porțiunea a Beijing-Urumqi Expressway, situată în provincia autonoma uigura din Xinjiang, a fost deschisa oficial pe 30 iunie.500 de kilometri din ruta de mare viteză traversează deșertul Gobi, potrivit Xinhua. Constructorii mai arată că noua rută scurtează distanța între Beijing si Urumqi cu 1.300 de kilometri.

Costul total al lucrărilor n-a fost făcut public

În afară de Xinjiang, autostrada mai traversează încă patru regiuni cu statut de provincie din nordul și nord-vestul Chinei: Hebei, Shanxi, Mongolia Interioară și Gansu. Costul total al lucrărilor n-a fost făcut public de autoritățile din China. Datorită faptului că reduce distanța de conducere, autostrada a devenit cel mai rapid pasaj rutier din partea de nord-vest, nord şi nord-est a ţării.

Traseul, numerotat G7, este una dintre cele şapte autostrăzi naţionale care leagă Beijingul de alte oraşe importante în cadrul planului naţional de autostrăzi.

Se dorește ca această autostradă să sporească comunicarea și dezvoltarea socială și economică între Xinjiang şi alte părţi ale Chinei.

Mai mult de atât atât, traseul G7 este cea mai convenabilă rută de la portul uscat Khorgas din Xinjiang până la portul de coastă Tianjin al Mării Galbene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...