Cum au ajuns o femeie de 61 de ani și un tânăr de 24 de ani să formeze un cuplu. Acum vor să devină părinți

O femeie în vârstă de 61 de ani și noul ei soț, în vârstă de 24 de ani, plănuiesc să devină părinți cu ajutorul unei mame surogat, în ciuda diferenței de 37 de ani dintre ei.

Quran McCain și soția sa, mama a șapte copii, Cheryl McGregor, din Georgia, s-au întâlnit pentru prima dată în 2012 într-un fast food în care lucrau. Însă tânărul avea pe atunci doar 15 ani.

Sentimentele nu au apărut decât mai târziu. Cei doi au pierdut contactul, însă s-au regăsit în 2020, când Quran a văzut-o pe Cheryl într-un magazin unde lucra drept casieriță.

Aceștia s-au îndrăgostit pe loc și au început să iasă la întâlniri. S-au căsătorit anul trecut, iar acum vor să-și întemeieze propria familie.

Cheryl are șapte copii și 17 nepoți deja, însă cuplul spune că merită un copil al lor.

 „Ne-am căsătorit în septembrie 2021, iar de câteva luni suntem pregătiți să ne întemeiem o familie. Cheryl are 61 de ani, are șapte copii și 17 nepoți deja, dar simțim că merităm să avem un copil al nostru”, a transmis Quran, potrivit dailymail.co.uk.

Femeia a încercat să rămână însărcinată pe cale naturală, dar nu a putut din cauza vârstei. Așa că au decis să apeleze la o mamă surogat.

Cei doi sunt conștienți că de la un punct înainte Quran va ajunge să crească singur copilul, însă și-au asumat situația.

„Înțelegem că nu o să mai fiu aici atât de mult precum Quran, dar am încredere în el. Dacă eu nu sunt aici, el poate să facă asta. Va fi un tată grozav, este un adult responsabil. Familiile noastre ne susțin foarte mult decizia, deși la început ezitau”, a spus Cheryl.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole