Cum au REUȘIT trei românce să aibă de-a face cu Oscarurile

Monica Lăzurean-Gorgan, Bianca Oana şi Mihaela Orzea au fost invitate să se alăture membrilor cu drept de vot ai Academiei de film americane.

Cele trei românce au fost invitate să participe la Academia de film americană (AMPAS), instituţia care decernează Premiile Oscar. Organizația pentru a-şi atinge obiectivele și-a triplat numărul membrilor străini, iar numărul de membri a ajuns de la aproximativ 6.000 în urmă cu câţiva ani la aproape 10.000 în prezent.

A publicat lista

Monica Lăzurean-Gorgan este invitată la categoria „documentar” pentru producţiile „Doar o răsuflare”/”A Mere Breath” şi „Chuck Norris vs. Communism”, Bianca Oana, invitată la categoria „documentar” pentru producţiile „Colectiv” şi „Stingeţi becurile”/”Turn off the Lights” şi Mihaela Orzea la categoria „efecte vizuale” pentru producţiile hollywoodiene „Ant-Man and the Wasp” şi „The Huntsman: Winter’s War”, potrivit agerpres.ro. AMPAS a publicat lista cu cei 819 noi membri invitaţi să i se alăture în acest an, din care fac parte 45% femei şi 36% reprezentanţi ai minorităţilor etnice. Câștigătorii premiilor Oscar sunt desemnați doar de membrii AMPAS.

Foto: CNBC.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...