Cum pot evita rușii cenzura Moscovei? CIA oferă instrucțiuni pe YouTube

CIA le explică ruşilor pe Youtube cum să evite cenzura Moscovei. De asemenea, agenția americană de informaţii i-a invitat pe ruşi să trimită ştiri în mod anonim fără ca nimeni să ştie de unde provin.

Youtube este una dintre puţinele reţele de socializare care nu au fost încă blocate de Kremlin.

CIA oferă instrucţiuni, în rusă, despre cum pot fi descărcate VPN-uri şi reţele private, pentru a partaja informaţii secrete pe dark web, fără riscul de a suferi cenzură de la Moscova, scrie The New York Times.

Agenţia americană de informaţii i-a invitat pe ruşi să se contacteze şi să trimită ştiri în mod anonim, fără ca nimeni, nici măcar cei din interiorul CIA, să ştie de unde provin. Şi mai ales fără ca serviciile secrete ruse să afle.

„Oferim instrucţiuni în rusă despre cum să contactaţi CIA în siguranţă, prin intermediul site-ului nostru web întunecat sau printr-un VPN de încredere oricărei persoane care vrea să ne contacteze în legătură cu acest război nedrept al Rusiei împotriva Ucrainei”, a spus el purtătorul de cuvânt al agenţiei, Susan Miller.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...
Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...