Cum s-a terminat procesul lui Johnny Depp împotriva tabloidului The Sun

Publicat: 17 aug. 2021, 12:00, de Laura Macovei, în Internațional , ? cititori
Cum s-a terminat procesul lui Johnny Depp împotriva tabloidului The Sun
Johnny Depp / Facebook

Actorul american Johnny Depp a declarat într-un interviu acordat The Sunday Times că se simte nedreptățit de Hollywood după ce a pierdut procesul împotriva tabloidului britanic The Sun.

După pierderea procesului intentat The Sun, care l-a numit „wife-beater” într-un articol despre el şi Amber Heard, care a intentat divorţul în 2016 acuzându-l de agresiune, MGM a decis să amâne pe termen nelimitat premiera filmului regizat de Andrew Levitas, care fusese stabilită pentru februarie 2021. În plus, Depp a fost forţat să renunţe la rolul din franciza „Fantastic Beasts”.

Unele filme ating oamenii şi asta îi afectează pe cei din Minamata şi pe cei care trec prin lucruri similare. Şi pentru ce… pentru că Hollywood-ul mă boicotează pe mine? Un singur om, un actor într-o situaţie neplăcută şi încurcată  în ultimii ani?”, a declarat actorul. El a precizat că va continua să încerce să facă lumină în ceea ce priveşte acuzaţiile care îi sunt aduse de fosta soţie.

Johnny Depp va fi recompensat la festivalurile de film de la Karlovy Vary şi San Sebastian cu trofee pentru întreaga activitate. Ambele au fost criticate pentru asta, însă şi-au menţinut decizia de a recunoaşte „contribuţia lui extraordinară la cinematografie”.