Cum să-l urmăriți pe Moșul, cu puțin ajutor din partea Google!

Cu puțin ajutor din partea Google și NORAD (Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospațială ) este posibil să urmăriți progresul drumului pe care îl parcurge Moș Crăciun din confortul fotoliului, în Ajunul Crăciunului, dacă aveți un laptop , tabletă sau smartphone.

Institutul Good Housekeeping vă arată cum puteți vedea drumul lui Moș Crăciun spre casele celor mici și celor mari, pentru a aduce cadouri, în Ajunul Crăciunului. Deschideți browserul web și accesați site-ul web Santa Tracker al NORAD sau Moș Crăciun Google . Pe site-ul NORAD veți putea vedea în 3D imaginea lumii, și numai în ajunul Crăciunului, locația Moșului va fi afișată pe hartă. Puteți vizita în continuare site-ul web înainte de Ajunul Crăciunului și să explorați Polul Nord. Astfelc aflați mai multe despre Moș Crăciun, tradiții festive, urmăriți videoclipuri și chiar ascultați cântece de Crăciun. În mod similar, Santa Tracker-ul Google nu vă va arăta locația Moșului până în Ajunul Crăciunului, dar între timp puteți juca câteva jocuri distractive bazate pe Moș Crăciun, urmăriți videoclipuri și aflați despre Crăciun și tradițiile sale.

De pe un smartphone sau tabletă

Descărcați aplicația NORAD Santa Tracker pentru iPhone , iPads , smartphone- uri Google Android și tablete și dispozitive care rulează Windows 10 sau aplicația Google Santa Tracker pentru smartphone-uri și tablete care rulează Google Android. Spre deosebire de site-uri web, nu există jocuri sau instrumente educaționale pe care le puteți utiliza, iar funcția de urmărire a Moșului va funcționa doar în Ajunul Crăciunului.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole