Cum să porți șepcile de baschet cu stil?

Ai mai multe șepci în garderobă, care îți plac foarte tare, dar nu știi cum să le combini cu restul hainelor? Venim cu mai multe soluții pentru tine și sugestii de ținute, astfel încât să le porți corect de fiecare dată și să le transformi în adevărate piese statement în ținuta ta.

Șepci de bărbați colorate sau ton pe ton pentru ținute monocrome?

Atunci când ai o ținută într-o singură culoare, poți sparge monotonia cu șepci pentru bărbați colorate care să aducă acel ceva ce poate face ținuta mai speciala. Spre exemplu, dacă porți o ținută complet neagră, poți adăuga o șapcă pentru bărbați, cu cozoroc, verde vosforescent sau într-o altă nuanță tare, care va atrage imediat atenția asupra ta. Nu merge pe variante ton pe ton pentru că nu vei face altceva decât să pari costumat, iar dacă totuși vrei să pari îmbrăcat la set, poți alege să faci magia din celelalte accesorii.

Șepcile pentru bărbați se poartă doar în ținute sport?

Nu. Chiar dacă cea mai interesantă combinație este între o șapcă și o pereche de adidași bărbați, în realitate poți pune șepcile și la alte ținute. Poți să pui o șapcă inclusiv la un outfit smart casual care să implice pantaloni de costum sau sacouri și cămăși. Este ideal să găsește modelul potrivit de șapcă. Spre exemplu, dacă la ținutele sport sunt potrivite inclusiv șepcile din materiale mai ușoare, așa cum sunt cele din pânză, la țiunutele smart casual poate s-ar potrivi mai bine o varianta din stofă sau din piele.

Ce model de șapcă pentru bărbați mi se potrivește?

Nu doar femeile au unele probleme când vine vorba despre potrivirea șepcii cu forma feței. În realitate, și bărbații trebuie să potrivească vorma pe care o are șapca cu forma pe care o are fața lor.

  • Dacă ai o față pătrată, linia maxilarului este bine definită și ai o frunte lată și oase expresive, ceea ce înseamnă că pentru tine ar trebui să fie modelul fullcap sau cele snapbak mai mari, astfel încât să echilibrezi mai ușor.
  • O față dreptunghiulară și subțire și o frunte înaltă se potrivesc cel mai bine cu șepcile fullcaps care vor egaliza proporțiile.
  • Șepcile triunghiulare care se vor distinge pritnr-o frunte largă și o bărbie îngustă, au nevoie de șepci fixe care să stea foarte bine și să dea volum în partea de sus.
  • Pentru o față rotundă cu fruntea îngustă și obrajii rotunzi, vei avea nevoie de modele clasice care vor fi cele mai bune pentru tine.
  • Fețele ovale, care au bărbia îngustă și fruntea înaltă sunt cele mai norocoase pentru că vor putea alege aproape orice model dintre cele disponibile.
Portrait of a young smiling man with baseball cap in the city

Pot fi integrate șepcile în stilizări urbane?

Cu sigurantă, da! Aceste accesorii nu sunt doar soluții ideale pentru ținutele cu accente sport. Pot fi elementele care vor oferi o notă non-conformistă outfiturilor urbane. Fie ca sunt purtate cu jeansi și hanorace sau cu pantaloni cargo și tricouri polo vor fi senzaționale și vor spori confortul personal.

Nu uita însă că aceastea sunt doar sugestii și chiar dacă e bine să le iei în calcul în special în momentul în care cumperi tipul acesta de accesoriu prima data, este bine să ai în vedere și modul în care ele arată atunci când le îmbraci și modul în care arăți atunci când le porți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...