Scoatem costumul de baie din șifonier? Cum se anunță vremea săptămâna viitoare

Prognoza meteo pentru perioada 9-12 mai vine cu vești bune. Ploile nu își vor face prezența, iar temperaturile cresc de la o zi la alta.

Duminică, la nivelul întregii țări, predomină vremea frumoasă și se încălzește mai ales prin vest, centru și nord. Cerul va fi mai mult senin și doar în jumătatea estică mai apar câțiva nori pe parcursul zilei.

Vântul va avea intensificări trecătoare în vestul Carpaților Meridionali, iar la amiază vor fi 14-15 grade pe litoral și 23 de grade în sud-vest.

Luni și marți, la nivelul întregii țării, vorbim de o vreme plăcută, mult mai caldă decât în weekend, cu maxime de 23-28 de grade. De miercuri, valorile vor coborî până la 15-22 grade.

De la mijlocul săptămânii vorbim de instabilitate accentuată. În majoritatea regiunilor, vor fi averse cu descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, izolat grindină.

Weekendul viitor vor fi din nou temperaturi cuprinse între 27-29 grade în Sud, anunță Elena Mateescu, directorul ANM, la Digi24.

Vremea în București

Duminică, în București vom avea o zi cu mult soare, iar maximele se apropie de 19-20 de grade. Luni atmosfera va fi însorită și se va încălzi treptat. În termometre se ating 22 de grade și vântul se intensifică.

De miercuri revin ploile. Se adună norii și după prânz vin precipitații mai consistente. Vântul va sufla cu viteze de 45-50 km/h, iar maxima va ajunge la 20 de grade.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...