Cum se poate califica FCSB în primăvara europeană: „Atât timp cât se mai poate matematic, eu cred. Vreau să batem și să ne calificăm”

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali (64 de ani), nu renunță la primăvara europeană, în ciuda șanselor infime.

„Vreau să câștigăm meciul, încă mai cred în calificare! Până când nu vom mai avea șanse matematice, eu cred. Vreau să batem și să ne calificăm!

Atât timp cât se mai poate matematic, eu cred. Trebuie să câștigăm. Dar nu e vorba numai de asta. E vorba și de cei 500.000 de euro. Sunt o avere! Știți de ce n-am clacat eu, de ce n-am dat faliment?

Deși pentru mine 500.000 de euro nu sunt bani mulți, știu ce înseamnă și 100.000 de euro: o avere! Pentru că știu asta, niciodată nu mă voi întinde mai mult decât îmi permite plapuma”, a afirmat Becali la Pro Arena.

Pentru ca FCSB să termine grupa pe locul 2, e nevoie ca roș-albaștrii să se impună în meciurile cu Anderlecht în deplasare și West Ham acasă, iar Silkeborg să piardă cu West Ham în deplasare și Anderlecht acasă. Locul 2 în grupă asigură prezența la un „baraj” pentru accederea în optimile Conference League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...